Friday, October 11, 2013

Last post- Ultimo poste

Last post -- Ultimo poste


I will be pretty busy and thus decided to quit the blog. I want to thank you for your visits and kind comments. I may came back to this blog just to post my recipes to keep this as a place to save recipes or maybe post here and then.  I am not sure what I will really do. I have to quit for now. It takes time and it doesn't work with my schedule. I may stop by your blog sometimes. Have a wonderful Autumn!!
Leaves have changed color since I took this photo two days ago. These trees are all yellow now and the strong wind is bringing leaves down.

Portugues :   Vou estar bem ocupada e por isso decidi nao continuar com o blog. Este e meu ultimo poste. Quero agradecer suas visitas e amaveis comentarios.  Talves decida usar esse blog somente como um lugar pra colocar minhas receitas, dessa maneira quando queira uma receita vai estar facil de ve-la. Ou quem sabe talvez colocar um poste de vez em quando...sei la.  Realmente nao estou bem certa do que vou fazer mas realmente estou certa que nao continuarei por enquanto. E Outono aqui e essas arvores ja estao todas bem amarelinhas e bem diferente de dois dias atras quando tirei essas fotos. Os ventos fortes de hoje estao derrubando todas as folhas. 
Bjs pra voces e muito obrigada.


                 Autumn!   Outono!

I promised someone that I would post photos of the pasta that the men in the house made with the new pasta machine. It can make different types of pastas.
Portugues :  Prometi a alguem que mostraria uma foto das pastas que os homens da casa faz.  Essa maquina pode fazer varios tipos de pastas e eles usam tambem pra fazer crackers. Aqui esta um spaguetti de trigo integral. 





ANGELA



11 comments:

  1. I've enjoyed your blog posts and beautiful photographs, Angela. I'll miss your blog, but I sure understand the time it takes and wanting to do other things. I'll imagine you reading, embroidering, and enjoying the outdoors and your life. Best of luck! Laurel

    ReplyDelete
  2. Hum, essa massa parece muito boa!
    Querida, vou ficar atenta se aqui aparecerem receitas, ou algum post um dia desses. Acho que "deixar rolar", ou seja, usá-lo quando der vontade, é ótimo. E sempre bem vinda lá no meu blog. É uma alegria, sempre que te vejo por lá! Tudo de bom pra ti!!! Abs.

    ReplyDelete
  3. Hallo Angela, sometimes I just feel like I'm posting something for the sake of posting! I hope you'll keep the blog open for others to enjoy and enjoy your time away from the pc,
    Love from Sue
    xx

    ReplyDelete
  4. Oi Angela,
    Vou sentir muito a sua falta. Adoro o seu blog e através dele eu visito terras distantes e inacessíveis para mim. Ficarei contente se vc puder voltar.
    Tenha um ótimo final de semana.
    Bjs

    GOSTO DISTO!

    ReplyDelete
  5. I do hope you come back to check in. I will miss you and your beautiful pictures. I know life is busy right now for you and I hope in a good way, but please make sure you keep in touch!

    ReplyDelete
  6. Oh wow! Okay, well I'm sorry to hear that this will be your last post. But yes, real life comes first. Wishing you luck and a happy fall!

    ReplyDelete
  7. I hear you Angela. I have been struggling with my posts as well. I love it, but it is quite time-consuming. I've so enjoyed your blog though and hopefully you'll get time to check back on mine sometimes.
    Cheers to you and Happy Thanksgiving to you and your family next month!!!!

    ReplyDelete
  8. I will miss you so please vist sometime .... good luck to you and Happy Autumn

    ReplyDelete
  9. Olá Angela, somente agora vi que você, como eu, resolveu dar uma parada. Como está você?
    Vou escrever pra você, ok?

    beijos, and keep warm

    ReplyDelete
  10. Angela que pena querida,
    espero que não seja um por problemas de saúde.
    ter um blog dar muito trabalho mesmo, eu também jà tive essa tentação.
    por enquanto ainda estou dando conta do recado, vou passar aqui de vez em quando para ver suas receitas.

    baci

    ReplyDelete
  11. The pasta looks fantastic! Way to go!

    ReplyDelete